Trainership posts available for summer

Posted on Jan 31, 2014 in General | No Comments

Technology Research Center offers multiple trainership posts for students in various fields of ICT. All posts are in our research projects. The chosen applicants participate in our research according to their abilities and interests.

All posts require basic skills in electronics, information or communications technology. Knowledge in multiple fields of ICT is preferred. Good English language skills are also mandatory.

Application and CV due 28.2.2014.

Please don’t hesitate to contact Päivi Nikkola for further information!

Suomeksi

Turun yliopiston Technology Research Center tarjoaa informaatioteknologian, tietojenkäsittelyn, tietotekniikan, elektroniikan tai tietoliikennetekniikan opiskelijoille harjoittelupaikkoja eri tutkimusprojekteissa kesällä 2014. Valittavat opiskelijat osallistuvat eri tutkimus- ja kehitysprojekteihin omien taitojensa ja mielenkiintojensa mukaan. Tutustu käynnissä oleviin projekteihin!

Harjoittelijan tärkeimmät työtehtävät:
Työskentely jossakin yksikön tutkimusprojektissa. Tarkempi työnkuva määräytyy aikaisemman osaamisen ja harjoittelun aikana yksikössä käynnissä olevien projektien perusteella.

Harjoittelijalta edellytettävät perusvalmiudet:
Perustiedot tietotekniikan, elektroniikan tai tietoliikennetekniikan alalta. Osaaminen usealta alalta katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa ja tietoteknisiä valmiuksia.

Harjoittelun kesto ja toivottu harjoittelun ajankohta: 3kk, touko-elokuu

Palkkaus:
Palkka vähintään 1154 eur / kk. Palkkaus määräytyy suoritettujen opintopisteiden mukaisesti noudattaen yliopiston palkkausjärjestelmää (YPJ).

Hakeminen:
Lähetä hakemuksesi sekä CV ja opintorekisteriote Päivi Nikkolalle (paivi.nikkola@utu.fi) viimeistään
28.2.2014. Mikäli sinulle on myönnetty harjoitteluvoucher, liitä mukaan myös tieto siitä.

Lisätiedot: